PIKKULINNAN PÄIVÄKOTI

Pyöreäsuontie 28    90420 Oulu    ☎ 044 5523152

ESITTELY YHTEYS-
TIEDOT
ESIOPETUS PÄIVÄHOITOON HAKEMINEN JA MAKSUT HENKILÖ-
KUNTA
TOIMINTA-
SUUNNITELMA

HENKILÖKUNTA

Pikkulinnassa työskentelee kolme varhaiskasvatuksen opettajaa, kolme lastenhoitajaa ja päiväkotiapulainen. Taustamenoissa hyörii "rehtorimme" Minna, jonka pääpaikka on toimistolla, mutta hyvin usein myös liikkuvassa muodossa, hoitelemassa kaikenmoisia asioita.  Minnan saattaa siis bongata, vaikka maitokorin kanssa kauppareissun jälkeen tai ison paperinivaskan kanssa myös täällä.

 
Vaakunat (4-6- vuotiaiden ryhmä)


Nelli, Tuuli ja Tanja


Olen Tuuli ja toimin Vaakunoiden ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana sekä  eskariopettajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri (varhaiskasvatus). Linna Päiväkotien joukkoon olen kuulunut jo vuodesta 2015 alkaen. Vuosien varrella olen kouluttautunut myös Suomen Olympiakomitean liikuntaleikkikouluohjaajaksi sekä Suomen Ladun metsämörriohjaajaksi.

Omiin harrastuksiini on kuulunut vuosien ajan pianon soitto. Olen myös käynyt sekä peruskoulun että lukion musiikkipainotteisella luokalla, ja tätä musikaalista puolta haluankin hyödyntää työssäni lasten parissa. Omaan perheeseeni kuuluu mies ja kaksi lasta, joiden kanssa puuhaillessa vapaa-aikani nykyöän kuluukin.

Varhaiskasvatuksessa työskentelyssä pidän ensiarvoisen tärkeäna sekä lasten että heidän perheidensä lämmintä kohtaamista, lasten yksilöllistä huomioimista sekä positiivisen ja kannustavan oppimisympäristön luomista. Vanhempien kanssa tahdon toteuttaa avointa ja luotettavaa kasvatuskumppanuutta.

Olen Nelli, ja toimin Vaakunoiden ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana. Valmistuin sosionomiksi vuonna 2017 Lapin ammattikorkeakoulusta. Sen jälkeen olen työskennellyt kaupungin päiväkodissa, josta siirryin Linna Päiväkodeille vuonna 2019. Olen käynyt Suomen Ladun Metsämörri ohjaajakoulutuksen ja kouluttautunut myös liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi.

Perheeseeni kuuluu mieheni, 1-vuotias poikani sekä pieni Nuppu-koira. Musiikki on lähellä sydäntäni, ja hyödynnänkin sitä paljon työssäni lasten kanssa. Koen vahvuudekseni rauhallisen ja empaattisen luonteeni. Minulle tärkeää työssäni on olla turvallinen aikuinen, jota lasten on helppo lähestyä iloineen ja suruineen. On tärkeää, että jokainen lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on.


Olen Tanja ja toimin lastenhoitajana Pikkulinnassa Vaakunoiden ryhmässä. Valmistuin lähihoitajaksi 2015, suuntautumisena lapset ja nuoret. Olen käynyt Suomen Ladun Metsämörri ohjaajakoulutuksen ja kouluttautunut myös Liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi. Asun Kaakkurissa, kivenheiton päässä Pikkulinnasta. Perheeseeni kuuluu mieheni, kaksi kouluikäistä lasta ja pieni koira. Harrastuksiani on lenkkeily ja erilaiset kädentyöt, joita pyrin myös hyödyntämään työssäni lasten kanssa. Tärkeää minulle työssäni on olla helposti lähestyttävä aikuinen, jolta voi hakea turvaa ja jolle kertoa niin ilot kuin surutkin. Pyrin myös aina huomioimaan jokaisen lapsen yksilönä ja tukemaan heidän kasvua ja kehitystä lapsilähtöisesti. Parasta työssäni on seurata miten lapset kasvavat, kehittyvät ja kokevat onnistumisen tunteita.Viirit (1-3- vuotiaiden ryhmä)Tiina, Sanna ja Minna

Olen Sanna ja työskentelen varajohtajana Pikkulinnassa ja varhaiskasvatuksen opettajana Viirien ryhmässä.  Linna Päiväkotien henkilöstöön olen kuulunut jo vuodesta 2006. 

Monimuotoisuutta työskentelyyn olen hakenut käymällä erilaisissa täydentavissä koulutuksissa. Niistä olen saanut uusia ideoita joita voin sitten lasten kanssa kehittää eteenpäin. Olenkin valmistumiseni jälkeen saanut pätevyyden mm. Nuoren Suomen (nyk. Olympiakomitea) liikuntaleikkikouluohjaajaksi sekä Suomen Ladun metsämörri-, metsämyttys- sekä metsänuppusohjaajaksi. Vuosien varrella olen käynyt myös useita lyhyempiä koulutuksia liikuntaan, musiikkiin, draamaan, luonto-ohjaukseen sekä positiiviseen pedagogiikkaan liittyen.

Minulle tärkeitä asioita on antaa lapsille turvallinen, kannustava sekä kiireetön kasvuympäristö. Sekä tukea lasten kehitystä arkipäivän tilanteissa antaen syliä ja hellyyttä, huomioiden jokainen lapsi omana persoonanaan. Työssäni näkyy myös heittäytyminen ja hassuttelu. Päiväkotiarjen sujuvuuden takaa yhteistyö koko perheen kanssa, jonka koen luontevaksi ja tärkeäksi osaksi työtäni.

Olen Minna, toimin Viirien ryhmässä lastenhoitajana. Koulutukseltani olen lapsiin ja nuoriin suuntautunut lähihoitaja. Linna Päiväkotien henkilökuntaan olen kuulunut jo pitkään, vuodesta 2010 lähtien. Työskentelin aiemmin Vekaralinnassa ja viime vuodet ovat kuluneet hoitovapaalla. Syksullä -23 liityin Pikkulinnan iloiseen porukkaan.

Olen kouluttautunut Suomen Ladun metsämörri- myttys- ja nuppusohjaajaksi sekä Suomen Olympiakomitean liikuntaleikkikouluohjaajaksi.

Työssäni pidän ensisijaisen tärkeänä lempeyttä, tyrvallisuutta ja joustavuutta. Luonteeltani olen sosiaalinen, rauhallinen ja iloinen. Näitä piirteitä hyödynnänkin lasten yksilöllisessä huomioimisessa sekä kiireettömän ilmapiirin luomisessa. Haluan olla helposti lähestyttävä, niin lapsille kuin heidän perheilleen, mahdollistaen avoimen ja toimivan yhteistyön heidän kanssaan.

Minulla on neljä lasta ja vapaa-aikani kuluukin pitkälti perheeni kanssa touhuten.


Olen Tiina ja työskentelen Viirien ryhmässä lastenhoitajana. Olen työskennellyt lastenhoitajana pääkaupunkiseudulla vuodesta 2008 ja vuonna 2022 muutimme perheeni kanssa Ouluun. Koulutukseltani olen lähihoitaja, suuntautumisena lapset ja nuoret.

Minulla on kolme lasta ja asumme perheeni kanssa Metsokankaalla. Vapaa-ajalla liikumme ja ulkoilemme paljon perheen kanssa. Työssäni koen vahvuudekseni rauhallisen luonteeni ja sosiaalisuuteni. Pyrin luomaan kiireettömän ja turvalllisen ilmapiirin lapsille, sylini on aina avoin. Kuuntelen ja otan jokaisen lapsen huomioon omana persoonana. Vanhempien kanssa tehtävän yhteistyön koen tärkeäna ja toivonkin avointa yhteistyötä.
Lisäksi Pikkulinnassa toimii päiväkotiapulainen
 
Heli                                                                                 

                       


Linna päiväkodit Oy    Pyöreäsuontie 28    90420 Oulu    044 5523152    pikkulinna@vekaralinna.fi