METSÄLINNAN PÄIVÄKOTI

Lähimetsäntie 1    90420 Oulu    044 5523153

ESITTELY YHTEYS-
TIEDOT
ESIOPETUS PÄIVÄHOITOON HAKEMINEN JA MAKSUT HENKILÖ-
KUNTA
TOIMINTA-
SUUNNITELMA
HENKILÖKUNTA

Henkilökuntaamme kuuluu kolme varhaiskasvatuksen opettajaa, kuusi lastenhoitajaa ja päiväkotiapulainen. Niin ja tietenkin "rehtorimme" Minna, joka yleensä päivystelee omalla toimistollaan, mutta saattaa osallistua vaikkapa juhliimme tai viikkopalavereihin. 

Henkilökunta on monipuolisesti koulutettua ja päivitämme aktiivisesti tietojamme sekä taitojamme lisäkoulutuksissa.

Lukukausien aikana päiväkodissamme vierailee niin varhaiskasvatuksen opiskelijoita yliopistolta, sosionomiopiskelijoita kuin lähihoitajaopiskelijoitakin, jotka suorittavat 5-8 viikon mittaisia varhaiskasvatuksen ammattiharjoitteluita.

 

MÖRRIT (5- 6- vuotiaat)


Teea, Susanna ja Anna


Olen Susanna ja työskentelen Mörrien ryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana, vastaten esiopetuksesta. Varhaiskasvatusta olen opiskellut Oulun yliopistossa ja suorittanut kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon. Osa Linna Päiväkotien henkilökuntaa olen ollut jo vuodesta 2012, mutta viime vuodet on vierähtänyt perhevapailla ja opintovapaalla. Olen kouluttautunut Suomen Ladun metsämörriohjaajaksi sekä Suomen Olympiakomitean liikuntaleikkikouluohjaajaksi.

Työni lähtökohtana toimii lapsen etu ja sen ensisijaisuus. Pidän tärkeänä, että jokainen lapsi tulee kuulluksi ja nähdyksi päiväkodin arjessa juuri sellaisena kuin on, saaden kokemuksen ainutlaatuisúudestaan ja tärkeydestään.

Olen Teea ja työskentelen Metsälinnassa Mörrien ryhmässä sekä Metsälinnan varajohtajana. Olen valmistunut lastenhoitajaksi vuonna 2013. Sitä ennen olen opiskellut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon. Aloitin työn ohessa varhaiskasvatuksen opinnot syksyllä 2021 Oulun yliopostossa ja sen vuoksi teen osa-aikaista työviikkoa. Olen myös suorittanut Suomen Ladun Metsämörri- sekä Nuoren Suomen Liikuntaleikkiluoluohjaaja koulutukset. Metsälinnaan olen tullut syksyllä 2014. Lapsille haluan olla turvallinen aikuinen, jonka syli on aina avoin kaikille.Tärkeää on myös hyvin toimiva ja avoin yhteistyö perheiden kanssa. Työ on minulla erittäin mieluista ja teen työtä täydellä sydämellä!

Asun avopuolisoni kanssa Metsokankaalla. Vapaa-ajalla tykkää käydä jumpassa, nähdä ystäviä ja vietää aikaa kotitöiden parissa.

Olen Anna ja työskentelen lastenhoitajana Mörrien ryhmässä. Olen ammatiltani lähihoitaja ja suuntautumisopintoni koostuivat lasten ja nuorten hoidosta ja kasvatuksesta. 

Ammattikasvattajana ja luonteeltani olen lapsilähtöinen, ystävällinen, helposti lähestyttävä, johdonmukainen, iloinen sekä yritän selvitellä asioita aina positiivisen kautta. Yritän luoda toiminnallani kiireettömän ja positiivisen ilmapiirin ja niin että lapsille on aikaa ja syliä tarjolla. Olen luonteva lasten kanssa ja tykkään myös hassutella:) Pidän käsillä tekemisestä, laulamisesta sekä musisoinnista, liikunnasta ja retkeilystä!

Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme lasta ja koira. Harrastuksena minulla on pienestä asti ollut hevoset, jotka ovat edelleen iso osa elämääni.

                                                                           

TIITIÄISET

 Pauliina, Kati ja Henna-Riikka


                                                                       

Olen Kati ja olen Tiitiäisillä varhaiskasvatuksen opettajana. Valmistuin sosionomiksi varhaiskasvatuksen opettajan pätevyydellä 2015. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt mm. Luontopäiväkodissa ja täällä Metsiksessä. Minulta löytyy Suomen Ladun metsömörri-ohjaaja koulutus.

Ensimmäisen kerran tulin Tiitiäisille vuonna 2019, jonka jälkeen jäin äitiyslomalle ja kotiäidin hommiin pariksi vuodeksi. Nyt on ihana palata taas tuttuun ja kotoisaan työporukkaan! Työssäni pidän tärkeäna jokaisen lapsen huomioimista omana ainutlaatuisena yksilönä. Arjessa lasten kanssa parasta on sylitellä, halitella, nauraa ja laulaa! Kaikki musiikkiin ja satuihin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Vanhempien kanssa pidän tärkeäna kasvatusyhteistyön olevan avointa ja helposti lähestyttävää. Kuulenkin mielelläni myös vanhempien ajatuksia ja pohdintoja puuhistamme. Vapaa-ajallani pidän luonnossa retkeilystä, kirppistelystä ja erilaisten kahvikuppien hamstraamisesta!

Olen Pauliina ja työskentelen Tiitiäisten ryhmässä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana. Luonteeltani olen sosiaalinen, positiivinen, nauravainen ja helposti lähestyttävä. Luonto ja eläimet (etenkin koirat) ovat lähellä sydäntäni. Myös kaikenlaiset kädentyöt, kuten neulominen, maalaaminen ja askastelu ovat osa minua.

Työssäni koen olevani sopiva sekoitus lempeyttä ja jämptiyttä. Parasta on lasten kanssa halailu, hassuttelu ja höpöttely. 

Toivon avointa vuorovaikutusta ja mukavaa yhteistyötä niin lasten, kuin aikuistenkin kanssa.

Olen Henna-Riikka, lempinimeltäni Hensu. Jatkan työskentelyn Tiitiäisten ryhmässä lastenhoitajana. Olen valmistunut lähihoitajaksi 2010.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kouluikäiset lapset sekä kissat Limppu ja Lyyli. Neulominen ja leipominen kuuluu harrastuksiini sekä kalastus vaikka niihin kaloihin ja matoihin en miellelläni halua koskea :). Parasta työssäni on lasten riemu ja onnistumisen kokemukset yhdessä.


 

MYTTYSET


Susanna, Tytti ja LauraOlen Tytti ja toimin varhaiskasvatuksen opettajana Myttysten ryhmässä. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK). Työskentelin useita vuosia kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten kuntoutus- ja tilapäishoitoyksikössä. Linnoissa työskentelin ensin Pikkulinnassa 2,5 vuotta, ja sieltä siirryin vuonna 2019 tänne Metsälinnaan.

Nautin työskentelystä lasten ja heidän perheidensä kanssa. Näen itseni lasta motivoivana kasvattajana, joka haluaa ajatella jokaisella lapsella olevan jotain hyvää ja voimaannuttavaa itsessään. Lapsen oppimisen kokemuksia tulee tukea ja antaa samalla lapselle tilaa toimia luovasti. Aikuinen toimii turvana ja syli on pienelle aina avoin.


Olen Laura ja  työskentelen Metsälinnassa lastenhoitajana Myttysten ryhmässä. Olen lähtöisin Torniosta ja lähihoitajaksi valmistuin ammattiopisto Lappiasta Kemistä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelmasta vuonna 2008. Saman vuoden syksyllä muutinkin Ouluun töiden perässä. Pari vuotta vierähti eräässä Oulun kaupungin päiväkodissa ennen kuin pääsin liittymään Metsälinnan iloiseen ja luovaan joukkioon syksyllä 2011. Vuonna 2012 kauden päättyessä jäinkin sitten äitiyslomalle, josta onnekseni pääsin äitiysloman päätyttyä palaamaan Metsälinnaan jälleen syyskuussa 2013. Metsälinnavuosien aikana olen saanut lisäeväitä työhöni liikkarikoulutuksesta, metsämörrikoulutuksesta sekä Satuhieronta valmennuksesta.

Työ päiväkodissa on antoisaa ja ihanan vaihtelevaa. Parasta työssäni on ehdottamasti olla mukana lasten leikeissä ja puuhissa, koska juuri niissä hetkissä lasten maailma avautuu parhaiten myös aikuiselle.

Vapaa-ajallani teen paljon erilaisia käsitöitä ja saan käyttää luovuuttani monipuolisesti myös työssäni.Olen Susanna  ja työskentelen Metsälinnassa Myttysten ryhmässä. Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2012 suuntautumisena lapset ja nuoret. Marraskuussa 2017 sain paikan Vekaralinnan iloisesta joukosta, jonka jälkeen syksyllä 2018 siirryin Metsälinnan päiväkotiin. Työssäni olen iloinen, avoin ja helposti lähestyttävä aikuinen, jolta löytyy lämmin ja turvallinen syli iloihin ja suruihin. 

Pidän tärkeänä perheiden kanssa työskentelyssä avointa ja luotettavaa yhteistyötä. Olen suorittanut Suomen Ladun Metsämörri koulutuksen. Vapaa-aikani vierähtävät perheen kanssa touhuillessa, ulkoillen ja tanssiharrastusten parissa. Pidän kaikenlaisista käsitöiden tekemisestä, valokuvaamisesta sekä kotimme sisustamisesta.

Moikkaillaan kun tavataan!

Päiväkodissa työskentelee  myös  päiväkotiapulainen Linnea  ja  osa-aikaisia tuuraava Nadja

Linna Päiväkodit Ky    Lähimetsäntie 1    90420 Oulu    044 5523153    metsalinna@vekaralinna.fi